Ders Programı
Bu dersin bu hafta programı bulunmuyor.
Değişime Uyumlanma Meditasyonu
— Sena Şar
Bu meditasyon çalışmaları ile, Mindfulness uygulamalarıyla “olma hali”ne geçerken değişim olgusunu pratikler ile deneyimlemeyi, böylelikle değişime uyumlanmayı hedefliyoruz.
45.00 TL

Ders Açıklaması
İstesek de istemesek de, değişim hayatımızın bir parçası. Günlük aktivitelerimizden duygularımıza, düşüncelerimize ve bedensel duyumlarımıza kadar her şey, sürekli bir değişim halinde.
Değişimle bu kadar iç içe olmamıza karşılık onu algılama şeklimiz genellikle bir “fikir”den öteye gitmiyor. Bu yüzden hayatımızdaki değişimleri nasıl ele almamız gerektiğini teoride bilsek bile, pratikte yaptığımız farklı olabiliyor ve değişime adapte olana kadar stresli bir sürece girebiliyoruz.
Eğitmen
Sena Şar
Bilkent Üniversitesi Mütercim Tercümanlık mezunu Sena, tam zamanlı olarak iletişim alanında çalışırken yoğun iş temposunun getirdiği stresle başa çıkmanın yollarını aradığı sırada meditasyonla tanıştı. Bundan kısa bir süre sonra Mindfulness pratikleri ve araştırmalarına olan ilgisi arttı. Kişisel gelişim için girdiği bu yolda, pratiklerin üzerindeki olumlu etkilerini fark etmesinin ardından, Mindfulness çalışmaları ilgi alanından öteye geçerek yaşam tarzının bir parçası haline geldi.
Dış uyaranların ve buna bağlı stresin giderek arttığı günümüzde, kendi uzmanlık alanıyla Mindfulness pratiklerini bir araya getirerek, Mindfulness’ın daha çok kişi tarafından öğrenilmesini ve uygulanmasını sağlamak amacıyla bu alanda profesyonel uygulayıcı olmaya karar verdi.
8 haftalık Mindfulness Temelli Stres Azaltma programını Doç. Dr. Zümra Atalay eğitiminde tamamlayan Sena; Dr. David Cornwell, Zeynep Aksoy ve Banu Çeçen’in Advayta Breathing Mind Mindfulness Eğitmenliği ve Yaşam Koçluğu Programı kapsamında pratik ve çalışmalarını sürdürürken hem Türkçe hem İngilizce olarak Mindfulness Eğitmenliği ve ICF Akrediteli Mindfulness Temelli Yaşam Koçluğu yapmaktadır.
Değişmeyen tek şey Değişimin kendisidir
Katman katman, birer birer çıktığım basamakların her biri, benim için çok önemli çünkü o basamaklar ki benimle birlikte gelişen diğer yarım
Çok teşekkürler...
Değişim ve değişime uyum, değişen süreç içerisinde, kendimde ve çevremde, benimle birlikte aynı evrimi yaşadıklarını farketmemi sağladı, benim açımdan en önemlisi 'kendi halinde' kalma durumunu düşündüğümden daha hızlı kabullenmiş olmam.
Teşekkürler
Bir önceki derse göre daha yoğun algıladım.
Teşekkür ederim
Yeni Normal Hayatımızda, değişmekte olan sosyal koşullara uyum süreci için güzel bir ders, çok sevdim, çok etkilendim.
Teşekkür ederim
Hocamizin sakin sesiyle tum gun zihni yoran düşüncelerden uzaklasip rahatlayip gevsedim. Cook teşekkür ederim:)
Çok tatlı bir dersti,’Sena hocanın samimi davranışları sohbetini çok keyifli buldum. Salı akşamı diğer dersine de katılmayı düşünüyorum.
Değişime Uyum, İlk kez katılıyorum, uzun zamandır meditasyon yapan biriyim ve şunu söyleyebilirim; benim için dönüşüm oldu
Çok teşekkür ederim
Bu ders için çok teşekkür ederim, çok nefes ile aynı anda zihnin rahatlamasi bana çok iyi geldi
biraz olsun yavaşlayıp ilerleyebildim, çok teşekkür ederim. muhteşemdin Sena! :)
güzel bir etkinlikti tesekkür ederim.
Çok keyifli, sakinleştiriciydi. Sena Hanımın sesi çok rahatlatıcı ve meditatif etkisi var.
herkese tavsiye ederim düzenli olarak devam edilince etkisini göreceğime inanıyorum. Sena Hoca'nın anlatımıyla daha bir güzel oluyor :)
Sena nın peşindeyim. ☺️ Farklı platformlarda takip ediyorum. Yogaila üzerinden ilk kez katıldım. Çok teşekkürler tüm katkısı olanlara!
Enerjisine hayran kaldım. Çok ışıklı bir deneyimdi. Teşekkürler. Namaste
bu dersle birlikte ilk haftamı tamamlamış oldum çok güzel bir dersti her zamanki gibi :)
Canım Sena, emeğin için çok teşekkür ederim. Diğer derslerde görüşmek üzere
hem visualisatin hem de değişime uyumlanma meditasyonuyla birlikte ve Sena hocamın sesiyle gerçekten çok keyifli bir dersti. herkese tavsiye ediyorum.
Keske uzun olsaydi biraz daha, gercekten bi 15 dk nasil bu kadar cabuk gecebildi harikaydi. Yarim saatlik olan meditasyonu kacirdigima uzuluyorum ama elbet yeni bir derste bulusucas. Enerjiniz cok guzel tesekkurler tekrardan :)
Başlangıç seviyesine uygun, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım ve sonrasında dinlenmiş ve iyi hissettiğim bir meditasyondu. Çok teşekkür ediyor ve Sena'yı tebrik ediyorum. Katılan herkesle teker teker ilgileniyor ve çok sıcak ve keyifli bir ders ortamı sağlıyor
İçinde bulunduğun anda kendini farkına varma adına çok farklı ve keyifli bir meditasyon, Sena Hocama çok teşekkürler! :)
15 dakika nasıl geçti anlamadım, Sena Hocamın yumuşacık sesiyle çok keyifli bir meditasyondu, çok teşekkürler :)
İlk kez deneyimleyip, etkilendiğim ve başarılı bulduğum bir çalışma oldu. Sena'nın harika enerjisi direkt olarak bana geçti.Bence konsantrasyonumu arttırmamda büyük etkisi oldu.Bir sonraki dersleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Verilen 15 dakika az bile geldi, tadı damağımda kaldı diyebilirim.. İlk ders için çok başarılıydı..
Güzel bir etkinlikti tesekkür ederim
Yumuşacık bir dersti :) Teşekkürler :)
Harika bir dersti. Teşekkür ederim.